Szerdán lezárhatjuk a DEAC elleni párharcot

A Debrecenben aratott 24 pontos győzelem után szerdán 18 órától a Ludovika Arénában fogadjuk a DEAC-ot, és ha ismét nyerünk, akkor lezárjuk a párharcot, és az 5. helyért játszhatunk a rájátszásban.

Online elővételes jegyvásárlás ITT, a helyszínen pedig 16:45-kor nyit a jegypénztár.

Remekül kezdtük az 5–8. helyért zajló párharcot, hiszen a Debrecenben rendezett első mérkőzésen gyakorlatilag végig vezetve 24 ponttal nyertünk. Ez azt jelenti, hogy a szezonbeli harmadik találkozónkon is legyőztük a DEAC-ot, a cél pedig nem is lehet más, minthogy ne szakadjon meg ez a remek sorozat hazai pályán se.

Ha sikerül ismét nyerni, akkor lezárjuk a párharcot, és az NKA Pécs–Sopron (az első meccset a pécsiek nyerték) továbbjutójával játszhatunk az 5. helyért. Reméljük, ezúttal is mindenki bevethető lesz, és ismét a legerősebb kerettel léphetünk pályára a DEAC ellen.

A mérkőzés előtt Zlatko Jovanovic és Filipovic Stefan osztotta meg velünk a várakozásait:

Zlatko Jovanovic nyilatkozata: – Újabb mérkőzés vár ránk a rájátszás 5–8. helyért zajló párharcában. Jól reagáltunk a negyeddöntőben történtekre, 1–0-ra vezetünk, de semmi több. Csapatként jól működtünk, a védekezésünk rendben volt, az egy az egy elleni szituációkat szépen megoldottuk. A különbség nem számít, összesítésben 1–0-ra vezetünk. A DEAC egy jó csapat, erre reagálni fog, biztosan úgy jönnek ide, hogy le szeretnének minket győzni. De mi is készen állunk, a regeneráció jól sikerült, és szerdán a megfelelő energiákat mozgósítva, védekezésben kellően koncentrálva lezárhatjuk a párharcot és a következő körbe léphetünk. Tudom, hogy holnap május 1-je lesz, de szeretnék mindenki meghívni a meccsre, hiszen két jó csapat találkozik majd egymással a Ludovika Arénában. Sok sikert mind a két csapatnak!

Élőképes közvetítés a meccsről a mindigTV Go oldalán lesz elérhető.

TIPPMIX FÉRFI NB I/A
RÁJÁTSZÁS, 5–8. HELYÉRT, 2. MÉRKŐZÉS
Május 1., Ludovika Aréna
18.00:
Budapesti Honvéd SE–DEAC

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1–0 a Honvéd javára