Jön a második felvonás: kedden a Falcót fogadjuk

A negyeddöntő első mérkőzésén elszenvedett vereség után máris itt a lehetőség a javításra: kedden 17:45-től a címvédő Falcót fogadjuk a Ludovika Arénában.

Online elővételes jegyvásárlás ITT, a helyszínen pedig 16:45-kor nyit a jegypénztár.

Számunkra nem sikerült jól a rájátszás nyitánya, az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc első mérkőzését a Falco 42 ponttal nyerte meg. Az első meccsen gyakorlatilag minden mutatóban jobbnak bizonyult a címvédő, amely az elmúlt hetekben látott vereségek után a playoffra egyértelműen sebességet váltott, és megmutatta az igazi arcát.

Bízunk benne, hogy a Ludovika Arénában már sikerül felvenni a szombathelyiek tempóját, és ezúttal legalább olyan szoros mérkőzést tudunk játszani a Falcóval, mint az alapszakaszban rendezett összecsapásokon.

Mindenkit szeretettel várunk kedd este a Ludovika Aréna lelátójára, gyertek el minél többen szurkolni! Online elővételes jegyvásárlás ITT, a helyszínen pedig 16:45-kor nyit a jegypénztár.

A mérkőzés előtt Ilija Djokovic és Zlatko Jovanovic osztotta meg velünk a várakozásait:

Ilija Djokovic nyilatkozata: – Szombaton nagy vereségbe futottunk bele, Szombathelyen kiütközött, hogy tapasztalatlanok vagyunk még ilyen helyzetekben. A teljes keretben talán csak én és Jalen szerepelt már korábban a rájátszásban. De ez nem az igazi arcunk volt, ezt most már el is kell felejteni. Kedden egy újabb nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, és az első meccsen látott nagy különbség ellenére is van esélyünk. Tudom, hogy sokan jönnek majd szurkolni nekünk, hiszen ez már a rájátszás. Meg kell mutatnunk, hogy miért vagyunk itt, hogy megérdemelten jutottunk be a playoffba, és akkor akár meg is nyerhetjük a meccset.

Zlatko Jovanovic nyilatkozata: – Az első mérkőzésen a Falco megmutatta, hogy hogyan is működik a rájátszás. Nem álltunk készen, sem mentálisan, sem fizikailag nem voltunk azon a szinten, ami egyébként megvan bennünk. De semmi több nem történt, azóta pihentünk és készültünk a következő mérkőzésre. Kedden a szurkolóink segítségével szeretnénk egy jó mérkőzést játszani. Az eredménnyel kapcsolatban nem tudok semmit sem ígérni, de az biztos, hogy sokkal szervezettebbek, keményebbek és magabiztosabbak leszünk. Ahogy ezt már sokszor elmondtam, a Falco egy sokkal tapasztaltabb csapat a miénknél, de remélem, hogy most jobb arcunkat tudjuk majd megmutatni. Még egyszer szeretném megragadni a lehetőséget, hogy mindenkit meghívjak a mérkőzésre, hiszen a rájátszást kár lenne kihagyni!

Élőképes közvetítés a meccsről az M4 Sporton és az m4sport.hu-n lesz elérhető.

TIPPMIX FÉRFI NB I/A
RÁJÁTSZÁS, NEGYEDDÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS
Április 16., Ludovika Aréna
17.45:
Budapesti Honvéd SE–Falco-Vulcano Energia KC Szombathely