A rájátszás a tét: a ZTE ellen zárjuk az alapszakaszt

A Tippmix férfi NB I/A alapszakaszának utolsó, 26. fordulójában a Zalakerámia ZTE KK-t fogadjuk szombaton 18 órától a Ludovika Arénában.

Online elővételes jegyvásárlás ITT, a helyszínen pedig 17 órakor nyit a jegypénztár.

A Falco, az Alba, a Szolnok, a ZTE és a Sopron már biztosan ott lesz a playoffban, a maradék három kiadó helyre viszont további hat csapat pályázik. Nekünk a legjobb nyolc közé jutáshoz szombaton mindenképp le kell győznünk a ZTE-t a Ludovika Arénában, emellett pedig annak kell drukkoljunk, hogy az utolsó körben ne nyerjen egyszerre az OSE és a Körmend is.

A ZTE négyes győzelmi sorozattal a háta mögött érkezik a Ludovika Arénába, ráadásul a legutóbbi két meccsén az Albát és a Falcót győzte le. Matthias Zollner csapata így a negyedik helynél már nem végezhet hátrébb, harmadik viszont még lehet, ha szombaton nyert, a Szolnok pedig kikap idegenben kikap a Kaposvártól. A zalaegerszegi csapat idegenben 33 százalékon áll, azaz 12 eddigi meccséből négyet nyert meg otthonától távol.

Mi a legutóbbi kilenc meccsünkből hetet megnyertünk, így jó formában várjuk az alapszakasz utolsó fordulóját. Ráadásul ebben a szezonban egyszer már legyőztük a ZTE-t: idegenben – a 42 pontig jutó, 53 VAL-lal záró Brown vezetésével – 95–91-re nyertünk december végén. Bízunk benne, hogy sikerül megismételni a bravúrt, a győzelemmel pedig kiharcoljuk a rájátszásban való részvétel lehetőségét.

Mindenkit szeretettel várunk szombat este a Ludovika Aréna lelátójára, gyertek el minél többen szurkolni! Online elővételes jegyvásárlás ITT, a helyszínen pedig 17 órakor nyit a jegypénztár.

A mérkőzés előtt Bazsó Brúnó és Zlatko Jovanovic osztotta meg velünk a várakozásait (a hanghibáért elnézést kérünk):

Zlatko Jovanovic nyilatkozata: – Az előző meccsünk és az előző forduló is megmutatta, hogy a mostani az egyik legizgalmasabb szezon a magyar bajnokság történetében. Természetesen boldog vagyok, hogy ez többek között az én csapatomnak is köszönhető, és még megvan az esélyünk, hogy bejussunk a rájátszásba. Nagyon büszke vagyok a srácokra! Akármi is történt, nyertünk vagy veszítettünk az utóbbi hetekben, bebizonyítottuk, hogy igazi csapat vagyunk. Az elmúlt mérkőzéseken megmutattuk, mire vagyunk igaziból képesek. A ZTE egy nagyon jó csapat, nem véletlenül van ott a negyedik helyen. Fizikailag erős csapat, nagy intenzitással, jó ritmusban játszik, tapasztalt edzője van. Nekünk ki kell hoznunk magunkból a legjobbat, amire csak képesek vagyunk. Hazai pályán játszunk, ezért ezúton is szeretnék mindenkit meghívni az alapszakasz utolsó mérkőzésére, hogy segítsen nekünk a lelátóról. És végül természetesen sok sikert kívánok mind a két csapatnak!

Élőképes közvetítés a meccsről a mindigTV Go oldalán lesz elérhető.

TIPPMIX FÉRFI NB I/A
ALAPSZAKASZ, 26. FORDULÓ
Március 30., Ludovika Aréna
15.00:
Budapesti Honvéd SE U20–Zalakerámia ZTE KK U20
18.00:
Budapesti Honvéd SE–Zalakerámia ZTE KK