Élesedik a harc a rájátszásba jutásért: szombaton a Sopront fogadjuk

A Tippmix férfi NB I/A 24. fordulójában a tabellán közvetlenül előttünk álló Sopron KC-t látjuk vendégül 18 órától a Ludovika Arénában.

JEGYINFORMÁCIÓ: mindenkit nagyon várunk szombat este a Ludovika Aréna lelátójára, gyertek el minél többen szurkolni! Online elővételes jegyvásárlás ITT, a helyszínen pedig 17 órakor nyit a jegypénztár.

Három fordulóval az alapszakasz zárása előtt a Sopron 11–12-es mérleggel a 7. helyen áll – azaz egy győzelemmel gyűjtött többet, mint a csapatunk. Az SKC-nek inkább hazai pályán megy jobban, otthoni környezetben 12-ből nyolc meccset nyert meg, míg idegenben 11-ből hármat. A soproniak 2024-ben öt idegenbeli mérkőzésükből egyet nyertek meg (Szolnokon győztek, Pécsen, Pakson, Szombathelyen és Zalaegerszegen viszont vereséget szenvedtek), így nem véletlen, hogy több légióscsere is történt a keretben a szezon során. A kispadon is volt váltás menet közben, Bors Miklós helyére Gasper Potocnik érkezett, mellette azonban egy ismerős arcot is köszönthetünk majd a Ludovika Arénában, hiszen a csapatunkat az A-csoportba vezető, majd ott az előző szezonban benn is tartó Baksa Szabolcs jelenleg a soproniak másodedzője.

Mi remek formában várjuk az alapszakasz hajráját, hiszen összességében hármas, hazai pályán négyes győzelmi sorozatban vagyunk. Bízunk benne, hogy a kisebb sérülések ellenére mindenki bevethető lesz szombaton, és szurkolóink segítségével sikerül megőrizni a 2024-es veretlenségünket a Ludovika Arénában.

JEGYINFORMÁCIÓ: mindenkit nagyon várunk szombat este a Ludovika Aréna lelátójára, gyertek el minél többen szurkolni! Online elővételes jegyvásárlás ITT, a helyszínen pedig 17 órakor nyit a jegypénztár.

A mérkőzés előtt Peringer Balázs és Zlatko Jovanovic osztotta meg velünk a várakozásait:

Zlatko Jovanovic nyilatkozata: – Nincs semmi újdonság, egy újabb forduló következik egy fontos mérkőzéssel. A Sopron keretében történtek változások, de ez is csak megmutatja, hogy nagyratörő céljaik vannak. Egy jól szervezett csapatról beszélünk, ennek is köszönhető a tabellán jelenleg elfoglalt helyezése. Természetesen nem lesz egyszerű feladatunk, egyénileg jó képességű játékosok alkotják a Sopront, így fizikailag megterhelő meccs előtt állunk, de semmi több, készen kell állnunk erre a csatára is, aztán meglátjuk, hogy lesz-e esélyünk a győzelem megszerzésére. Minden mérkőzés nagyon fontos, már csak három van hátra az alapszakaszból, szóval szeretném megragadni az alkalmat, és meghívni mindenkit, hogy szombaton jöjjön ki a Ludovika Arénába és szurkoljon nekünk.

Élőképes közvetítés a meccsről a mindigTV Go oldalán lesz elérhető.

TIPPMIX FÉRFI NB I/A
ALAPSZAKASZ, 24. FORDULÓ
Március 16., Ludovika Aréna
15.00:
Budapesti Honvéd SE U20–Sopron KC U20
18.00: Budapesti Honvéd SE–Sopron KC