Körmenden is folytatnánk a jó sorozatot

Egymás után három győztes mérkőzéssel a hátunk mögött az előző szezon bronzérmeséhez látogatunk: szombaton 18 órától az Egis Körmend vendégei leszünk a Tippmix férfi NB I/A 20. fordulójában.

A 20. fordulót megelőzően a Körmend 9–10-es mérleggel a 6. helyen állt, ráadásul egyre jobb formát mutatott Kocsis Tamás csapata, amely két héttel ezelőtt egy négyes vereségsorozatot tört meg Zalaegerszegen, majd legutóbb hazai pályán legyőzte az Albát. A körmendieknél nagyon oda kell majd figyelnünk a fehérváriak ellen is parádézó Basic, Tolbert párosra, de mellettük természetesen a Ferencz Csaba és Durázi Krisztofer vezette magyar mag és a többi légiós is állandó veszélyt jelent majd a pályán, így az újabb bravúrhoz biztosan 40 perces koncentrációra lesz szükség.

A 15 meccse veretlen Falcót leszámítva jelenleg a miénk a leghosszabb aktív győzelmi sorozat a bajnokságban: az OSE, a KTE és a Szolnok elleni siker után így önbizalommal telve készülhettünk a Körmend elleni mérkőzésre. Reméljük, szombatra mindenki egészséges lesz, így teljes kerettel vehetjük fel a harcot az előző szezon bronzérmesével.

JEGYINFORMÁCIÓ: a körmendiek tájékoztatása szerint a vendégszektorba (V-szektor) szóló belépőjegyek online, elővételben 3200 forint/fő áron vásárólhatók meg. Jegyvásárlás ITT.

A mérkőzés előtt Hajdu Péter és Zlatko Jovanovic osztotta meg velünk a várakozásait:

Zlatko Jovanovic nyilatkozata: – Egy újabb nehéz mérkőzés előtt állunk. A Körmend hazai pályán nagyon erős, ráadásul Basiccsal megváltozott a támadójátékuk, az elmúlt néhány meccsükön egyaránt 100 pont fölött dobtak, szóval nehéz dolgunk lesz védekezésben. Teljesen másképpen kell játszanunk, fontos lesz, hogy keményen védekezzünk és végig koncentráljunk. Ha ezt meg tudjuk valósítani, akkor akár egy újabb győzelemre is lehet esélyünk. A heti felkészülés nem volt problémamentes, sajnos betegségek is hátráltattak minket, de remélem, hogy szombaton teljes kerettel utazhatunk el és egy jó meccset tudunk játszani.

Élőképes közvetítés a meccsről a mindigTV Go oldalán lesz elérhető.

TIPPMIX FÉRFI NB I/A
ALAPSZAKASZ, 20. FORDULÓ
Február 10., Körmend
15.00:
Egis Körmend U20–Budapesti Honvéd SE U20
18.00: Egis Körmend–Budapesti Honvéd SE