A 3. helyen álló Szolnokot látjuk vendégül

Februárban háromszor lépünk pályára a Ludovika Arénában: elsőként szombaton 18 órától az NHSZ-Szolnoki Olajbányászt fogadjuk a Tippmix férfi NB I/A 19. fordulójában.

A Szolnoki Olajbányász jelenleg a tabella harmadik helyén áll 10–8-as mérleggel. Szarvas Gábor csapata hazai pályán rendre jól teljesít, de idegenben már többször is botlott: a Tiszaligettől távol lejátszott nyolc meccséből „csak” hármat nyert meg. Persze könnyű dolgunk biztosan nem lesz, elég csak az őszi egymás elleni meccsre gondolnunk, amikor a hat kísérletből öt triplát szóró James Eads vezetésével nagy verésbe futottunk bele Szolnokon (91–65). Ráadásul azóta csatlakozott a csapathoz a közel 18 pontot és 22.2-es VAL-t átlagoló Strahinja Jovanovic, valamint Anthony Durham személyében egy amerikai hátvéd is, mellettük pedig a Lukács Norbert, Pongó Máté vezette magyar magra is nagyon oda kell figyelni.

Mi az Oroszlány elleni hazai és a Kecskemét elleni idegenbeli győzelem után önbizalommal telve, jó hangulatban készülhettünk a Szolnok elleni találkozóra. Bízunk benne, hogy mindenki egészséges lesz és Zlatko Jovanovicnak senkit sem kell majd nélkülöznie az Olajbányász elleni találkozón.

Mindenkit szeretettel várunk szombat este a Ludovika Arénába, gyertek el minél többen szurkolni! Online elővételes jegyvásárlás ITT, a helyszínen pedig 17 órakor nyit a jegypénztár.

A mérkőzés előtt Zlatko Jovanovic és Filipovic Stefan osztotta meg velünk a várakozásait:

Zlatko Jovanovic nyilatkozata: – A Szolnok egy fizikailag nagyon erős csapat. Készen kell állnunk, hogy erre elsősorban egyénileg jól reagáljunk. Ahogy említettem, nagyok és erősek, így jól lefedik a pálya egészét, így leginkább erre kell felkészülnünk, aztán meglátjuk, hogy menet közben meglesz-e az esélyünk a győzelem megszerzésére. Újra egy nagyon jó csapat érkezik Budapestre, így szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindenkit meghívjak a Ludovika Arénába, ami amúgy is szinte minden meccsünkön megtelik, és így mindig nagyon jó érzés pályára lépni.

Élőképes közvetítés a meccsről a mindigTV Go oldalán lesz elérhető.

TIPPMIX FÉRFI NB I/A
ALAPSZAKASZ, 19. FORDULÓ
Február 3., Ludovika Aréna
15.00:
Budapesti Honvéd SE U20–NHSZ-Szolnoki Olajbányász U20
18.00:
Budapesti Honvéd SE–NHSZ-Szolnoki Olajbányász