Irány Szombathely: a címvédő otthonában lépünk pályára szombaton

Az ezüstérmes Alba elleni meccs után egy héttel a címvédőhöz látogatunk: a Tippmix férfi NB I/A 15. fordulójában a listavezető Falco KC Szombathellyel találkozunk.

Különösebben talán senkinek sem kell bemutatni a Falco KC Szombathely csapatát: a címvédő sorozatban tíz győzelemnél jár a jelenleg is zajló szezonban, és 13-1-es mérleggel vezeti a tabellát. Ráadásul a szombathelyiek hazai pályán még hibátlanok, mind a hat eddigi találkozójukat megnyerték, így a szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár ránk az Aréna Savariában.

Az Alba ellen nem sok választott el minket egy bravúrgyőzelemtől, de végül a fehérváriak két ponttal nyertek a Ludovika Arénában, így nem sikerült megszerezni egymás után a harmadik sikerünket. Bízunk benne, hogy ez nem töri meg a csapat lendületét, mindenki bevethető lesz szombaton, és helytállunk Szombathelyen.

A vendégszektorba szóló belépőjegyek IDE KATTINTVA vásárólhatók meg!

A mérkőzés előtt Bazsó Brúnó és Zlatko Jovanovic osztotta meg velünk a várakozásait:

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Zlatko Jovanovic nyilatkozata: – Az utóbbi évek legjobb magyar csapata ellen lépünk pályára. A Falco a nemzetközi porondon és a magyar bajnokságban is jól teljesített, szóval egy nehéz mérkőzés vár ránk. Ezért sokkal inkább magunkkal kell foglalkoznunk. Az elmúlt meccseinken látottakat és a héten gyakoroltakat szeretném látni a szombati mérkőzésen, aztán meglátjuk, hogy esélyünk adódik-e meglepetést okozni. Ha ez nem sikerül, akkor is tovább kell lépnünk. Mind a két csapatnak sok szerencsét kívánok szombatra!

Élőképes közvetítés a meccsről a mindigTV Go oldalán lesz elérhető.

TIPPMIX FÉRFI NB I/A
ALAPSZAKASZ, 15. FORDULÓ
Január 6., Aréna Savaria
15.00:
Falco-Vulcano Energia KC Szombathely U20–Budapesti Honvéd SE U20
18.00: Falco-Vulcano Energia KC Szombathely–Budapesti Honvéd SE