Az Alba elleni meccsel zárjuk az évet

Szombaton 18 órától hazai pályán zárjuk a 2023-as évet: a Tippmix férfi NB I/A alapszakaszának 14. fordulójában az Arconic-Alba Fehérvárt fogadjuk.

Az előző szezon ezüstérmese, az Alba Fehérvár a mieink elleni tízpontos győzelemmel kezdte a bajnokságot. Az egymás elleni mérkőzés után további nyolc meccset nyertek meg Vojvoda Dávidék, a kilences győzelmi széria azonban a Falco ellen megszakadt. Azóta még egyszer, Debrecenben szenvedtek vereséget, így a fehérváriak az alapszakasz első felét 11–2-es mérleggel zárták, és a második helyről várják a folytatást.

Mi a DEAC elleni hazai siker után Zalaegerszegen is nyertünk, így az első 13 fordulóban négy győzelmet szereztünk. A tabellán az utolsó helyet foglalja el a csapatunk, de egy bravúros szombati győzelemmel akár előre is léphetnénk. Bízunk benne, hogy mindenki bevethető lesz, és szépen tudjuk majd búcsúztatni a 2023-as évet.

Mindenkit szeretettel várunk szombat este a Ludovika Arénába, gyertek el minél többen szurkolni! Online elővételes jegyvásárlás ITT, a helyszínen pedig 17 órakor nyit a jegypénztár.

A mérkőzés előtt Kopácsi Ákos és Zlatko Jovanovic osztotta meg velünk a várakozásait:

Zlatko Jovanovic nyilatkozata: – Nem lehet kérdés, hogy melyik csapat a szombati mérkőzés esélyese. Az Alba egy fizikailag nagyon erős csapat, amely a bajnoki címért harcol, így nincs veszítenivalónk. Nagyon jól sikerült a felkészülés, de a pályán kell megmutatnunk az edzésen gyakoroltakat. A legutóbbi két győzelmünk bizonyította, hogy helyünk van a bajnokságban és így az önbizalmunkat is sikerül lépésről lépésre visszaszerezni. Egy fizikailag megterhelő csatára készülünk, azt pedig meglátjuk, lesz-e esélyünk a győzelem megszerzésére. Szeretném még megragadni az alkalmat, hogy mindenkit meghívjak a Ludovika Arénába, hiszen egy remek csapat érkezik Budapestre, és ez jó lehetőséget kínál, hogy újra együtt legyünk a szurkolóinkkal.

Élőképes közvetítés a meccsről a mindigTV Go oldalán lesz elérhető.

TIPPMIX FÉRFI NB I/A
ALAPSZAKASZ, 14. FORDULÓ
December 30., Ludovika Aréna
15.00:
Budapesti Honvéd SE U20–Alba Fehérvár U20
18.00: Budapesti Honvéd SE–Arconic-Alba Fehérvár