Idén utoljára idegenben: Zalaegerszegre utazunk

Pénteken 18 órától idei utolsó idegenbeli mérkőzésünk következik: a Tippmix férfi NB I/A 13. fordulójában Zalakerámia ZTE KK vendégeként lépünk pályára.

A ZTE a nyáron kinevezett Lubomír Ruzicka vezetésével nem kezdte jól a bajnokságot, a Szegedtől majd az Oroszlánytól is kikapott. Ezt egy négyes győzelmi sorozat követte (sorrendben: Kecskemét, Szolnok, Körmend, Pécs), majd újabb kisebb megtorpanás jött, a Kaposvár és a Paks ellen sem sikerült nyerni. Aztán a Sopron és a DEAC elleni sikerrel ismét pozitívba fordult a mérleg, a legutóbbi két fordulóban azonban a Falco és az Alba ellen sem jött a bravúr, így az egerszegiek 12 meccs után 6–6-tal állnak. Az előző körben, a fehérváriak ellen meglehetősen foghíjas volt a zalaiak kerete, kérdés, hogy ezúttal kikkel számolhat majd a cseh edző.

Mi a DEAC elleni 20 pontos győzelemmel végre megszakítottuk a nyeretlenségi sorozatunkat, és bízunk benne, hogy a lendület kitart péntekig, és az alapszakasz feléhez érkezve meg tudjuk szerezni a szezonbeli első idegenbeli sikerünket is.

JEGYINFORMÁCIÓ: a zalaegerszegiek tájékoztatása szerint a vendégszektorba (D3-as szektor) szóló belépőjegyek kizárólag online, elővételben (2023.12.22. 16 óráig) vásárolhatók meg 3000 forint/fő áron. Ez egyben azt is jelenti, hogy helyszíni jegyértékesítés nem lesz. Jegyvásárlás ITT.

A mérkőzés előtt Stefan Filipovic és Zlatko Jovanovic osztotta meg velünk a várakozásait:

Zlatko Jovanovic nyilatkozata: – A DEAC elleni győzelem változtat a dolgokon, túl vagyunk egy kemény meccsen, és most egy újabb nehéz összecsapás vár ránk. A ZTE hazai pályán különösen jó, tapasztalt csapat. Jó légiósaik vannak, valamint tapasztalt magyar játékosaik, mint Tóth és Keller. Nagy feladat előtt állunk, de ahogy mindig elmondjuk, minden meccs nehéz, de egyben nagyon fontos is számunkra. Büszke vagyok a héten elvégzett munkára, remélem, hogy folytatni tudjuk a fejlődést. A DEAC ellen sikerült bizonyítani, remélem, Zalaegerszegen is hasonlóan alakul majd. Bízom benne, hogy a jobbik arcunkat mutatjuk, és akkor van esélyünk egy győzelemre.

Élőképes közvetítés a meccsről a mindigTV Go oldalán lesz elérhető.

TIPPMIX FÉRFI NB I/A
ALAPSZAKASZ, 13. FORDULÓ
December 22., Zalaegerszeg
15.00, Ostoros Károly Sportcsarnok:
Zalakerámia ZTE KK U20–Budapesti Honvéd SE U20
18.00, Városi Sportcsarnok: Zalakerámia ZTE KK–Budapesti Honvéd SE