A DEAC-ot látjuk vendégül a Ludovika Arénában

Szombaton 18 órától hazai pályán lépünk pályára: a Tippmix férfi NB I/A 12. fordulójában a 6–5-ös mérleggel álló DEAC-ot fogadjuk a Ludovika Arénában.

A hat győzelemmel és öt vereséggel a bajnokság ötödik helyén álló DEAC eddig meglehetősen felemás arcát mutatja otthon és idegenben. A debreceniek hazai mérlege 5-1, míg idegenbeli mutatója 1-4. Andjelko Mandics csapata az OSE elleni hazai vereség óta sorozatban öt győzelemnél jár a Nagyerdőben, legutóbb (a nemrég még veretlen) Alba ellen nyertek, otthonuktól távol azonban még csak Pakson ünnepelhettek. A VAL-értékek alapján eddig Deon Edwin a legjobbjuk (23.4-es átlag), míg a legponterősebb játékosuk Djordje Drenovac (15.1 pont meccsenként), de mindenképp nagyon kell majd figyelni az 1.5 lepattanó híján dupla-duplát átlagoló Andre Williamsonra, a magyar válogatott Mócsán Bálintra, vagy a csapathoz a héten érkező, Rakeem Bucklest váltó Tadija Tadicra.

A sorozatban elszenvedett hatodik vereség után nálunk is változás volt a keretben, Andre Wesson érkezett kéthetes próbajátékra, és remélhetőleg szombaton már pályára is léphet. Bízunk benne, hogy a többiek is bevethetők lesznek, és a debreceniek ellen megszakítjuk a rossz sorozatunkat és megszerezzük a szezonbeli harmadik győzelmünket.

Mindenkit szeretettel várunk csütörtök este a Ludovika Arénába, gyertek el minél többen szurkolni! Online elővételes jegyvásárlás itt, a helyszínen pedig 17 órakor nyit a jegypénztár.

A mérkőzés előtt Andre Wesson és Zlatko Jovanovic osztotta meg velünk a várakozásait:

Andre Wesson nyilatkozata: – Izgatott vagyok, hogy végre mérkőzést játszhatok a srácokkal. Jó volt megismerni mindenkit, ideértve az edzői stábot is. Keményen dolgoztunk, már várom a szombati mérkőzést.

Zlatko Jovanovic nyilatkozata: – Ahogy mindig, most is kemény mérkőzés vár ránk, hiszen ebben a bajnokságban nincsenek könnyű meccsek. A DEAC-ot úgy rakták össze, hogy akár a legjobb négybe is odaérhet ebben a szezonban, ezért természetesen minden tiszteletet megérdemelnek. Keményen dolgozunk és edzünk, végre talán mindenki egészséges lesz és így játszhatunk egy jó meccset. A vereségek miatt érthető módon nem ez a legjobb időszakunk, de a srácok keményen dolgoznak, és remélem, hogy az edzéseknek meglesz az eredménye. Szeretném, ha a szurkolóink szombaton hattól ismét itt lennének velünk a Ludovika Arénában.

Élőképes közvetítés a meccsről a mindigTV Go oldalán lesz elérhető.

TIPPMIX FÉRFI NB I/A
ALAPSZAKASZ, 12. FORDULÓ
December 16., Ludovika Aréna
15.00:
Budapesti Honvéd SE U20–DEAC KA U20
18.00: Budapesti Honvéd SE–DEAC