Pénteken Sopronban lépünk pályára

Pénteken 19 órától idegenben folytatjuk a szereplésünket a Tippmix férfi NB I/A-ban: a 11. fordulóban a 3–7-es mérleggel álló Sopron KC vendégei leszünk.

A Sopronnak nem indult jól a szezonja, sorrendben a Kecskeméttől, a Szolnoktól és a Körmendtől is kikapott. Ezt három győzelem követte (a Pécs, a Kaposvár és az ASE volt az áldozat), az utóbbi hetekben azonban megint lejtmenetben vannak a soproniak, egymás után négy vereséget szenvedtek el (Falco, DEAC, ZTE, Alba). Még az egerszegiek elleni bajnoki előtt edzőváltás is történt a csapatnál, Bors Miklós közös megegyezéssel távozott, helyét a Körmendről és Szolnokról is ismerős Gasper Potocnik vette át. A szlovén edző stábjában maradt ismerős arc, hiszen továbbra is a soproniaknál dolgozik segédedzőként korábbi vezetőedzőnk, Baksa Szabolcs. A keretben is volt már több változás, legutóbb a világbajnokságot is megjárt centerrel erősítettek az elefántcsontparti-amerikai kettős állampolgárságú Amadou Sidibe személyében.

Sajnos az ASE ellen nem sikerült megtörni a vereségsorozatunkat, sorozatban ötödször kaptunk ki a bajnokságban. A rossz széria megszakítása azért is különösen fontos lenne Sopronban, mert az azt jelentené, hogy megszerezzük szezonbeli első idegenbeli sikerünket. Bízunk benne, hogy sérültjeink felépülnek, és Zlatko Jovanovic mindenkivel számolhat majd a péntek esti mérkőzésen.

JEGYINFORMÁCIÓ: soproniak tájékoztatása szerint a vendégszektorba szóló belépőjegyeket a meccsnapon 18 órától, egységesen 2500 forint/fő áron vásárolhatják meg a szurkolóink a helyszínen.

A mérkőzés előtt Peringer Balázs és Zlatko Jovanovic osztotta meg velünk a várakozásait:

Élőképes közvetítés a meccsről a mindigTV Go oldalán lesz elérhető.

TIPPMIX FÉRFI NB I/A
ALAPSZAKASZ, 11. FORDULÓ
December 8., Sopron (Novomatic Aréna)
16.00:
Sopron KC U20–Budapesti Honvéd SE U20
19.00:
Sopron KC–Budapesti Honvéd SE