2022 után ismét megnyerte a Szuper Csapatbajnokságot a BHSE tornász csapata!

A Kiss Balázs, Kiss Zétény, Juhász Balázs, Hamza-Vargity Bence, Vecsernyés Dávid összeállítású honvédos csapat megvédte címét a tornászok Szuper Csapatbajnokságán! A Központi Tornacsarnokban szép számú közönség előtt utasította maga mögé a honvédos csapat a teljes mezőnyt. A BHSE fiai összesen 475.400 pontot szereztek, amivel megelőzték a második helyen végző FTC-Telekom (462.700 pont) tornászait, a dobogó alsó fokára pedig a KSI (453.200 pont) fért fel.

A Szuper Csapatbajnokság különlegessége, hogy minden csapatot felnőtt, ifi és kadet versenyzők alkotnak, korosztályonként maximum két fővel. A pontszámításnál minden szeren három fő eredménye (1 felnőtt, 1 ifi, 1 kadet) számít.

A megmérettetés után egyesületünkből a válogatott Kiss Balázs nyilatkozott a Magyar Torna Szövetségnek: „Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével, úgy gondolom, mindenki megtette ami tőle tellett. Nagy élmény volt Európa élvonalába tartozó Ilia Kovtunnal együtt tornázni, azt gondolom mindannyian tanulhatunk tőle.”

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek!

#csakahonved
Forrás: Magyar Torna Szövetség