Elkezdődött a budapesti öttusa Világkupa, Bauer Blanka elődöntős

A mai nappal elstartolt a budapesti öttusa Világkupa, ahol Bauer Blanka és Dulai Kinga már rajthoz is állt a női selejtezőben.

Kettejük közül Blankának sikerült jobban az első forduló, hiszen nagyon magabiztos versenyzéssel, a teljes mezőny második legjobb eredményével jutott tovább az elődöntőbe! Junior Európa-bajnokunk a vívást 17/17-es aránnyal abszolválta, majd csoportjának hatodik legjobb idejét úszta, hogy aztán következzen a laser run, ahol remek időt teljesítve összesítésben Gulyás Michelle mögött csoportjának 2. helyén végzett, ami a teljes mezőnyben is ugyanezen pozíciót jelentette!

Kinga szintén jó versenyt zárt, már a vívásnál sajnos nagyobb hátrányt szedett össze, de a további számokat jól teljesítette, ezzel csoportjának 29. helyén zárt és sajnos nem jutott tovább az elődöntőbe.

A Világkupa egész héten zajlik a Ludovika Campuson, a belépés ingyenes, biztatunk minden sportbarátot, hogy szurkoljon a helyszínen a magyar sportolóknak! A férfiak versenyében egyesületünket Bruckmann Gergő képviseli, Marosi Ádám pedig vasárnap a mix-váltóban szerepel majd!

#csakahonved