Torna csapatverseny – siker Ausztria ellen

A magyarok a felnőtteknél és a junioroknál is győzni tudtak az osztrákok elleni barátságos csapatversenyen. Az innsbrucki viadalon a felnőtteknél Mészáros Krisztofer, Molnár Botond, Tomcsányi Benedek, Bátori Szabolcs, Vecsernyés Dávid és Kiss Balázs indult, míg a junioroknál Zámbori Zala, Kis Dominik, Závory Szilárd, Mentovai István, Sas Nándor, Bogyó Dániel, Juhász Balázs és Nagy Márk utazott a csapattal.

A felnőtteknél Kiss Balázst sajnos kisebb sérülés hátráltatta, talajon egy rossz leérkezés miatt megsérült a térde, így a többi szeren csak leépített gyakorlatokat tudott bemutatni.

Vecsernyés Dávid hosszú idő után vett részt újra nemzetközi versenyen, sikerült bemutatni az 5.8-as kiindulópontszámú nyújtó gyakorlatát, amellyel jövő héten már a bakui világkupán szerepel.

A viadalon a junioroknál Kiss Dominik egyéni összetettben a 3. helyen zárt az innsbrucki viadalon. Ebben a korosztályban dupla téttel bírt a verseny, ez volt a második ifjúsági világbajnoki válogató. A helyezési pontok alapján Juhász Balázs a 2. helyen, Mentovai István a 3. helyen és Kis Dominik az 5. helyen végzett összesítésben. A végleges csapathirdetés a március 18-i Szuper Csapatbajnokság után lesz.

Gratulálunk versenyzőinknek a szerepléshez!

#csakahonved