Rendhagyó nyílt napot tartottunk

Szombaton újra pattogott a labda a Ludovikán, ezúttal a legfiatalabbak voltak főszerepben, hiszen Akadémiánk ismét nyílt napot hirdetett.

A megszokottól eltérően ezúttal nem meghívásos alapon érkeztek az ország minden részéről a kosárpalánták, hanem bárki jelentkezhetett, aki az adott korosztályba tartozott, és kedvet kapott, hogy betekintést nyerjen a nálunk folyó munkába. Több mint negyvenen vettek részt a majdnem egész napot kitöltő programunkban, ami elég sokszínű volt, és amiről nagyon pozitív visszajelzések érkeztek a gyerekeket elkísérő szülőktől is.

Rendhagyó nyílt napot tartottunk

Szombaton újra pattogott a labda a Ludovikán, ezúttal a legfiatalabbak voltak főszerepben, hiszen Akadémiánk ismét nyílt napot hirdetett. Részletek és képgaléria itt: http://bit.ly/3y7xZgh

A fiatalok a végén az NB I/A-ban szereplő felnőttcsapatunk tagjaival is együtt mozoghattak, és közben az is kiderült, hogy páran már régebb óta járnak a hazai meccsekre, így nagy élmény volt számukra, hogy kedvenceikkel játszhattak együtt egy keveset.

Reméljük, lesz olyan közülük, akivel a közeljövőben is találkozunk, és akár a Honvéd színeiben láthatjuk.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.