Termékek Menü

ESPORT

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia egy 2018. februárjában indult kezdeményezés, amely a Budapesti Honvéd Sportegyesület és a Lenovo Magyarország által közösen létrehozott eSport központot jelent. Az akadémia lényege, hogy Magyarország első profi eSport edzőtermében, edzők segítsége által válhass akár te is profi eSportolóvá. Jelenleg is több, mint 100 játékos jár hozzánk hétről hétre, CS:GO, League of Legends, FIFA edzéseinkre.

Ki jelentkezhet?

- Bárki aki szeretne fejlődni, jobbaktól tanulni, lanos környezetben játszani, új társakat megismerni, esetleg csapatot találni. Egyetlen kikötés az alsó korhatár, ami 12 év. (CS:GO-ban 14 év alatt szülői beleegyezés szükséges)

 

Hol és hogyan zajlanak az edzések?

- Fontos, hogy az akadémia edzései lanon, azaz helyben történnek, tehát nem az interneten. Az edzőterem címe: Budapesti Honvéd Sportegyesület, 1134 Budapest Dózsa György út 53. Az edzések játékorientáltak. Az órák legtöbbször rövid elmélettel kezdődnek, majd taktikák, trükkök gyakorlásával folytatódik, a második felében pedig egymás elleni játék és annak kielemzése.

- Perifériákat (egér, egérpad, billentyűzet, füles) biztosítunk, de természetesen hozhatod a sajátodat is.

 

Hogy tudok foglalni?

- Foglalni az alábbi oldalon lehet: https://honved.booked4.us/Calendar/Calendar/1   Itt találhatjátok meg az órarendet, hogy mikor melyik játék edzései vannak. Jelenleg CS:GO, LoL és FIFA (PS4) edzéseket tartunk, a jövőben a játékok listája még bővülhet. Több időpontot is lefoglalhatsz előre, de egy edzésre egyszerre csak egy helyet foglalj. Foglaláskor visszaigazoló emailt kapsz, lemondani az ebben található linken keresztül tudod az órát, ha mégse tudsz eljönni.

Mennyibe kerülnek az edzések?

- 4 alkalmas edzésbérleteink vannak, ami 4db eSport edzést jelent, az általad választott játékban. 1 edzés 120perc. A bérelteket a helyszínen lehet megvenni, az edzésidőpontokban. A 4 db edzést bármennyi idő alatt elhasználhatod, ez rád van bízva, de heti 1-2 edzés javasolt.

- Árak: 4alkalmas bérlet, alap árak:

- ha egyedül jössz:  8.000-Ft/fő
- ha legalább ketten jöttök, azaz hozod egy barátod is: 7.000Ft/fő
- ha csapatban, azaz legalább 5 fővel jöttök:  6.000Ft/fő

 

Ha többet sportolsz, olcsóbban eSportolsz!

- 4 alkalmas bérlet, sportos árak: A sportos bérlet  ugyanúgy 4db eSport edzést tartalmaz, de 2.000Ft-tal olcsóbb. Ezt a kedvezményt azok vehetik igénybe, akik igazolt sportolok bármely magyar sportegyesületnél, vagy rendszeresen eljárnak (minimum havi 3 alkalommal) a BHSE edzői által tartott, az akadémisták számára biztosított ingyenes sportedzésekre. Azaz aki az akadémián eSport bérletet vesz, jogosult a BHSE sportlétesítményeinek ingyenes használatára, az órarendben feltüntetett időpontokban (https://honved.booked4.us/Calendar/Calendar/1). Ezekre az edzésekre ugyanúgy kell helyet foglalni mint az eSport edzésekre, viszont ingyenesek. Jelenleg úszás és konditerem használat lehetséges.

A sportos eSport bérlet árak a következők:

- ha egyedül jössz:  6.000-Ft/fő
- ha legalább ketten jöttök, azaz hozod egy barátod is: 5.000Ft/fő
- ha csapatban, azaz legalább 5 fővel jöttök:  4.000Ft/fő

 

Mit nyújthat hosszútávon az akadémia?

- Az akadémiára járó tehetségesebb játékosaiból az edzők csapatokat alkotnak, a legjobb csapatoknak a Budapesti Honvéd Sportegyesület szponzorálja a versenyeket, utaztatást, felkészülést. Jelenleg CS:GO-ban és LoL-ban is két-két csapatunk van Legion Honvéd Red és Legion Honvéd White, FIFA18-ban pedig Pro Clubs csapattal rendelkezünk.

Amennyiben bármilyen egyéb kérdés felmerül, a https://www.facebook.com/honvedesport/ oldalon írhatsz üzenetet.

Gyere és legyél te a Honvéd következő bajnoka!:) 

Mezei Péter "Cobain" és Török Balázs "KODIAK"

 A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia igazgatója és vezetőedzője