Csipes Tamara 2024-ig a Honvédban!

📃Szerdán a BHSE székházában újabb három évre, a 2024-es párizsi olimpiáig szóló szerződést írt alá a kétszeres olimpiai bajnok kajakos, Csipes Tamara és egyesületünk ügyvezető elnöke, Gergely István.

🎙„Általában örömmel írom alá a szerződéseket, most nagyon nagy örömmel teszem ezt, hiszen Tamara személyében olyan sportolóval hosszabbítottunk, aki oszlopos tagja az egyesületünknek, itt nőtt fel, itt teljesedett ki a Honvédnál. Megnyugtató és jó visszaigazolás a klub számára, hogy továbbra is jól érzi magát a nálunk, biztosítani tudtuk és a továbbiakban is garantáljuk azokat a feltételeket, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen eredményeket érhessen el. Jó látni Tami fejlődését, nem csak sportszakmai téren, hanem az élet egyéb területein is, gratulálunk ehhez. A szerződés kapcsán pedig azt mondhatom: köszönöm, hogy továbbra is együtt tudunk dolgozni” – mondta Gergely István, a BHSE ügyvezető elnöke.

A szerződés aláírásakor Csipes Tamara hangsúlyozta: szívügye az egyesület.

🎙„Tősgyökeres honvédos vagyok születésem óta, hiszen apa is mindig itt sportolt, én is itt nőttem fel, vagyis én pontosan tudom, hogy mit jelent a Honvéd-család, ez nem csak klisé a részemről. Annak ellenére, hogy a pályafutásom alatt akadtak kisebb-nagyobb zökkenők, soha nem éreztem, hogy ne ide tartoznék. Eszem ágában sem volt más klubba igazolni, harminckét évesen pedig már nem is kívánnék mást, újat megszokni. A környezetváltozás nem mindig arról szól, hogy el kell menni egy idegen helyre. Nekem a Honvéd biztonságot jelent, olyan helyen vagyok, ahol ismernek, ahol én is mindenkit ismerek, ahol olyan bizalmi kapcsolat alakult ki, amit máshol én már nem tudnék felépíteni. Nekem fontos, hogy ezt itt megtaláltam és ezen nem is szeretnék változtatni” – tette hozzá Csipes Tamara, aki a 2024-es párizsi olimpiáig erősíti csapatunkat.

Forrás: BHSE